

Was de tomaatjes en snij deze in twee helften. Als de baktijd voorbij is, kan je nu de pompoen met de pesto besmeren, de pompoenpitten, de tomaatjes, edelgistvlokken en zout & peper belegen.





Plaats de pompoen weer terug in de bakoven en overbak het nog een keer voor ca. 10 minuutjes. Nu is de pompoen klaar. Serveer het met een heerlij salade, of met Falafel Balletjes.....Let op !!! De schil is niet eetbaar!!!
EET SMAKKELIJK !!!
Voedingswaarde voor de hele gerecht ( met selfmade pesto ) : 568 C, 75.8 g KH, 14.5 g E, 27.8 g Vet en 15.8 g Vezels
Voedingswaarde voor 1 portie : 142 C, 19 g KH, 3.6 g E, 7 g Vet en 4 g Vezels
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *