
Mix de Havermelk, de banaan, de citroensap, de flavo drops , de erythritol en de acai poeder in een blender tot een vloeiend beslag. Zet even op zij.

Meng in een kom de backprotein, de wijnsteen bakpoeder goed door elkaar.
Geef nu de melk mengsel in de kom erbij en roer alles goed door elkaar tot een mooie beslag. Giet de beslag nu in de cake blik en zet deze gedurende 60 minuten in de bakoven.


Haal de cake uit de oven en laat heel goed afkoelen.
Nu maken wij de bramen kwark laagje. Pureer met een pureer stafje de hangop, water, de bramen, de flavo drops, de psylliumvezels en de citroensap in een beker tot alles goed met elkaar is vermengd.



Giet nu de bramen kwark beslag op de cake en laat deze voor paar uurtjes in de koekast opstijven. Haal de cake uit de koekast en decoreer voor het serveren met extra bramen erop en kokosrasp of net ik op deze foto met de eetbare bloemen bladen ;-)

EET SMAKELIJK!!!
Voedingswaarde voor de hele cake: 1022 C, 156 KH, 116.6 g E, 25.5 g Vet en 25.5 g Vezel, 46.4 g Suiker
Voedingswaarde voor 1 plakje van 8 stukken: 128 C, 19.5 KH, 14.4 g E, 3.2 g Vet en 3.2 g Vezel, 5.8 g Suiker
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *