
Smelt in een pan de kokosolie en laat afkoelen. Als die afgekoeld is doe de sojamelk, de agave siroop en de vanille extract erbij en roer goed door. Hak die pistazcnoten in kleine stukken. Voeg nu alle ingrediënten met de cacaopoeder op de gebroken koekjes brokken en vermeng alles goed met je handen. Niet Kneden !!! Echt goed door roeren, zodat alles met de cacaopoeder is vermeng. Leg nu een grote stuk vershoudfolie op de aanrecht en doe de deeg erop. Maak nu met hulp van de vershoudfolie een egale rol.


Als die rol goed is ingepakt en ingerold in de vershoudfolie, kan de cake nu over nacht in de koelkast rusten. De volgende dag kan jij er mooie plakken van snijden en met een lekker thee ok koffie opdienen :-) Lekker smullen maar, omdat die heerlijk licht smaakt en niet zwaar op de maag ligt. :-)
Voedingswaarde voor de hele cake: 1286 C, 96.7 g KH, 18.2 g E, 91.1 g Vet en 16 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 plak van 12 plakken : 98.9 C, 8.1 g KH, 1.5 g E, 7.6 g Vet en 1.3 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *