
De kikkererwten naar het koken goed laten uitlekken, net als die uit de glazen pot. Hiernaar in een keukenmachine in grove stukken laten hakken, niet te lang, soms wordt deze humus-achtig, maar juist dat zou het niet.
Uit de sojamelk, mosterd, zout & Peper en Kala Namak een dressing maken.
Nu alles in een kom geven en met de fijngesneden bieslook goed vermengen.
De kom in de koelkast zetten en 1 - 2 uur laten rusten. Zo kan de smaak van de dressing goed in de sla intrekken. Jij kan de sla op crackers smeren of met sla bladen een lichte wrap toveren. Eet smakelijk :-)
Voedingswaarde voor de hele sla : 392 C, 56.2 g KH, 18.6 g E, 7.5 g Vet, 7.5 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *