
Snij de Tofu in kleine blokken ( of kleine driehoeken net als ik het doe ) en laat met de kruiden mix in een pan met een schuitje water opkoken, tot de vocht is opgenomen. Roerbak de Tofu nog door, tot deze een goede goud-bruine kleur heeft en iets knapperiger wordt. Als de Tofu klaar is, laat deze afkoelen.

Maak ook de dressing met alle ingrediënten klaar, indien jij deze in een kommetje goed opklopt.
Was de sla bladen en laat goed uitlekken. Snij of pluk de bladen in grote stukken en doe deze in een kom. Snij de avocado in kleine blokken en voeg bij. Hak de walnoten en voeg deze mee bij in de kom. Voeg ook nu de roerbakken Tofu erbij en vermeng alles met de dressing goed door elkaar. Wat voor een smaak op de tong ;-) Heerlijk lekker :-)
Voedingswaarde voor 2 porties: 914 C, 33.5 g KH, 22.1 g E, 69.2 g Vet en 6.4 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 portie: 457 C, 16.8 g KH, 11.1 g E, 34.6 g Vet en 3.2 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *