
Doe de vorm in de diepvries en laat minimaal 1 uur in de vriezer rusten. Voor de saus laat jij de cacaoboter met de agave siroop samen in een pan op een laag vuurtje smelten. Voeg als laats de cacaopoeder toe. De cacao wordt soms te bitter en klonterig.

Haal de ijs-bonbons uit de diepvries en haal deze 1 minuut later voorzichtig uit de vorm en duik in de choco saus. Doe dit een bij een met elke ijs-bonbon. Zet de ijs-bonbons op een met alufolie bekleed bord en laat in de koelkast nog opstijven.
Serveer met iets extra koud fruit :-) of doe de ijs-bonbons voorzichtig in een vries-zakje en bewaar in de diepvries. So heb jij altijd een "mini magnum" in huis :-) als jij die zo lang kan weerstaan :-D :-D
Voedingswaarde voor 12 stuks: 1646 C, 88.9 g KH, 25.7 g E, 133.7 g Vet en 17.5 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 stuk: 137.1 C, 7.4 g KH, 2.1 g E, 11.1 g Vet en 1.5 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *