
Zet in een muffin blik papieren muffin vormpjes. Geef in elke vorm een goed gevulde eetlepel van de deeg. Omdat de deeg heel plakkerig is, is het handig een 2 de eetlepel ter hulp te nemen. Als alle vormpjes goed gevuld met deeg zijn, kunnen nu de muffins in de bakoven.
Zet de muffin blik op een bak rooster en zet deze in de midden van het bakoven en laat de muffins 35 - 40 minuten heerlijk goud bruin bakken.
Mit een priktest weet jij of de muffins klaar zijn. Haal de rooster uit de bakoven en laat goed afkoelen. Deze muffins zijn heerlijk bij de TEA-Time, of een tussendoortje. Maar jij kan deze ook heerlijk als ontbijt "broodjes" met hartig of zoet beleg eten.
(hier een bijvoorbeeld als ontbijt met pindakaas en zelfgemaakte soja-fruit-yoghurt )
Voedingswaarde voor 12 stuks : 1609 C, 277.7 g KH, 83.6 g E, 50 g Vet en 20.5 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 stuk : 134 C, 23.1 g KH, 7 g E, 4.2 g Vet en 1.7 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *