Vermeng alle droge ingrediënten in een kom goed met elkaar.

Meng nu in een ander kom of meet beker alle natte ingrediënten met elkaar.
Voeg nu de natte ingrediënten bij de droge ingrediënten en mix alles tot een vloeiend beslag.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en giet de beslag over de bakplaat. Verdeel de peer over de deeg. Bak nu de cake gedurende 45 - 50 minuten.


Maak even nog de test met de prikker. Haal de bakblik uit de oven, dek de cake af met een thee doekje en laat de cake goed afkoelen. Als de cake is goed afgekoeld, neem de keukendoekje weg , snij de cake in 25 stukken en bestrooi de cake met poedersuiker. ( je kan de cake ook maar in 20 stukken snijden, maar verander dan de calorieën per stuk van 25 naar 20 )

EET SMAKKELIJK !!!
Voedingswaarde voor de hele cake : 2859 C, 610.8 g KH, 44 g E, 113.3 g Vet en 23.8 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 stuk cake van 25: 114 C, 24 g KH, 1.8 g E, 4.5 g Vet en 1 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *