


Mix de plantaardige margarine en de Erythritol tot een schuimig beslag.
Meng in een andere kom de droge ingrediënten goed door elkaar.
Voeg nu de droge ingrediënten en de sojamelk toe bij de margarine-suiker-mengsel en mix alles tot een smeuïg beslag.
Vermeng nu de appels door het deeg doorheen.
Bekleed een bakblik met bakpapier en besmeer de appel beslag met hulp van een natte lepel. De beslag laat zich makkelijker met de rug van de lepel regelmatig op de bakblik verdelen.
Bak nu de deeg gedurende 35 - 40 minuten. Maak even nog de test met de prikker. Haal de bakblik uit de oven, dek de cake af met een thee doekje en laat de cake goed afkoelen.
Als de cake is goed afgekoeld, neem de keukendoekje weg , snij de cake in 25 stukken en bestrooi de cake met poedersuiker.

EET SMAKKELIJK !!!
Voedingswaarde voor de hele cake : 4147 C, 732.3 g KH, 35.7 g E, 188.6 g Vet en 59.1 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 stuk cake van 25: 166 C, 29.3 g KH, 1.4 g E, 7.5 g Vet en 2.4 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *