

Doe alle ingrediënten behalve de water, de chiazaad en de walnoten in een kom en mix tot een smeuïg samenhangend beslag.

Giet de spa rood erbij, voeg de chiazaad toe en vermeng alles met een lepel of een pannenlikker tot een zacht deeg. Voeg als laats de grof gehakte walnoten erbij en vermeng deze door de beslag.


Giet de deeg in een silicone cake blik of in muffin vormpjes. Laat de cake gedurende 40 - 50 minuten in de bakoven ( doe de priktest, want elke oven heeft een ander bak capaciteit ). Haal de cake uit de oven en laat eerst in de vorm afkoelen. Haal de cake uit de vorm en laat helemaal afkoelen. Nu kan jij de cake in zoveel plakken snijden, hoe jij wilt.



EET SMAKKELIJK !!!
Voedingswaarde voor de hele cake : 2772 C, 495.3 KH, 34.9 g E, 137.3 g Vet en 35.3 Vezel
Voedingswaarde voor 1 plakje van 16 : 173 C, 31 KH, 2.2 g E, 8.9 g Vet en 2.2 Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *