


Zet ca. 30 minuten in de koelkast en laat opstijven. Als de 30 minuten voorbij zijn, kan je de kom uit de koelkast nemen en uit de massa wijsvinger lange en 2cm brede bars volmen. ( Zie afbeeld ) en zet nog een keer in de koelkast, tijdens het smelten van de chocolade.
Smelt de chocolade au bain-marie en dep de repen in de chocolade, zodat deze rondom met chocolade bedekt zijn.



Zet de repen op een met bakpapier bedekt dienblad en zet de dienblad met de repen in de koelkast en laat compleet afkoelen. De no bounty bars zijn klaar, om ervan te smullen. Ze zijn in de koelkast goed 10 - 12 dagen houdbaar, als je kan weerstaan ;-) Ik moest weerstaan, om te kijken, hoe lang ze houdbaar zijn, de volgende keer halen ze net een week, zoooo lekker zijn ze ;-) :-)
EET SMAKKELIJK !!!
Voedingswaarde voor de hele recept : 1611 C, 82 KH, 74.1 g E, 103.4 g Vet, 9.7 g Vezel en 30.1 g Suikers
Voedingswaarde voor 1 No Bounty Bar: 90 C, 4.6 g KH, 4 g E, 5.7 g Vet, 0.5 g Vezels en 1.7 g Suikers
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *