
Bekleed een bakblik met bakpapier. Draai uit de deeg hazelnoot grote balletjes. Leg deze op de bakpapier en druk de balletje iets in met jouw vinger. Doe deze stap, tot alle deeg is verwerkt tot kruidnoten.
Doe de bakblik in de bakoven en laat de kruidnoten gedurende 15 - 20 minuten in de bakoven. Haal de kruidnoten uit de bakoven. Ze zijn nog iets zacht, maar als ze afgekoeld zijn, worden zij iets knapperiger. Dus laat de kruidnoten heel goed afkoelen. Als de kruidnoten goed afgekoeld zijn, kan jij deze met poedersuiker bestrooien.


Je kan natuurlijk de kruidnoten in gesmolten chocolade of witte chocolade indopen en laten afkoelen. Maar je kan de kruidnoten ook zo eten, want bij mij haalt de helft van de bakblik nog net de poedersuiker :-) :-) en de andere helft belandt in mijn buik :-) :-) :-)

EET SMAKKELIJK !!!
Voedingswaarde voor de hele recept : 1914 C, 291.1 g KH, 23.5 g E, 117.1 g Vet en 10.3 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 Kruidnoot van 150 : 13 C, 1.9 g KH, 0.2 g E, 0.8 g Vet en 0.1 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *