
Doe de deeg met de handen in een silicone bakblik of in een met bakpapier belegd bakblik en druk goed aan. Zet de bakblik in de vriezer en laat de bounty goed vriezen ( ca. 40 minuten ). Haal de bounty naar 20 minuten uit de vriezer en snij met een mes ( onder heer water houden ) al zoveel bites, hoeveel jij ervan wilt maken. Ik snee hier 30 bites. Zet de blik terug in de vriezer.

Laat de witte chocolade en de cacaoboter au bain-marie smelten. Laat deze NIET te heel worden !!! Want als jij de bites erin doopt, kunnen deze smelten. Dus laat de gesmolten chocolade zelf iets afkoelen.

Bekleed een bakblik met alufolie. Haal de bounty bites uit de vriezer en dompel deze met de hulp van een vork an alle kanten in de chocolade en leeg de bites om af te koelen op de alufolie.

Laat de bounty bites goed afkoelen.

EET SMAKKELIJK !!!
Voedingswaarde voor de hele recept : 3959 C, 186.2 g KH, 32.9 g E, 335.5 g Vet en 7.3 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 Bite van 30 stuks : 132 C, 6.2 g KH, 1.1 g E, 11.2 g Vet en 0.2 g Vezel
P.S.: De echte mini bounty voedingswaarde ca. 29 g : 139 C, 16.6 g KH, 1.1 g E, 7.4 g Vet
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *