

Snijd in een kant van de rondjes met een scherp mesje een rasterpatroon.
Bereid uit de Zewieremix een saus. Vermeng in een kom 15 g van de zevierenmix met water en laat de selderij rondjes erin rusten. Laat de rondjes ca. 30 minuten in dit zewierwater.
Haal de rondjes uit het zewierwater en zet op zij. Verhit in een pan de olijfolie en laat de laurierbladen en de knoflook heel even in de pan bakken. Voeg nu de rondjes toe in de pan en bak deze aan beide kanten in de olie, tot ze mooi gekleurd zijn.
Voeg nu water, zout ( liever iets meer, om een ziltig smaak te geven ) en pepper naar smaak toe.
Laat het vocht helemaal op laag vuur inkoken. Als het vocht helemaal opgenomen is door de rondjes, zijn de "coquilles" klaar.
In de tussentijd kan jij de zeekraal in kokend water geven en ca. 2 - 5 minuten gar koken.
Als beide gerechten klaar zijn, is het tijd, om de boarden mooi op te maken. Ik had ter decoratie gewoon van mijn verse bloemen groene bladen afgesneden, goed afgewassen, en droog gedept ;-)

EET SMAKKELIJK !!!
Voedingswaarde voor de hele 1 portie ( zonder quinoa ) : 260 C, 11 g KH, 14 g E, 14 g Vet en 14 g Vezel, 0.3 g Suiker
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *