Als de bonen ui aardig glazig is geworden, voeg de water erbij, zet de deksel op de pan en laat even 15 minuten zacht pruttelen. Maak in de tussentijd van de Sojamelk, kaneel, cacaopoeder, citroensap, zout en peper een een saus. Voeg de saus over de bonen
en laat even heel kort mee opkoken. Klaar is een heerlijk bonen schotel. Als bijlage past hierbij gekoot basmati rijst of gekookt quinoa ;-)
Voedingswaarde voor 1 portie: 157 C, 18.9 g KH, 6.1 g E, 7.6 g Vet en 7.3 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *