

In de tussentijd kan jij de ui in blokjes, de champignons in plakken snijden. Hak de knoflook en chili peper fijn.


Als de tofu goed roerbakken is, voeg eerst de ui blokjes erbij en fruit kort mee. Voeg nu de champignons, de knoflook en peper erbij en roer alles goed door elkaar. Roer bak het geheel, tot de champignons een mooie bruine kleur krijgen.



Nu kan jij de spinazie portie voor portie erbij voegen en op een laag pitje laten slinken. Roer af en toe voorzichtig door. Doe deze stap, tot alle spinazie in de pan is geslonken. Zet de fornuis uit. De rest hitte is voldoende, om de spinazie te garen. Voeg nu naar smaak zout en peper erbij, roer alles nog een keer voorzichtig om, en klaar is een heerlijk voedzaam maaltijd :-)


Nou is het aan jou, hoe jij dit gerecht wil nuttigen :-) Jij kan het met brood of rijst wafel als lunch eten, of jij dient het op als topping voor een heerlijk rijst of pasta.


EET SMAKKELIJK !!!
Voedingswaarde voor de hele gerecht : 961 C, 27.1 g KH, 90.9 g E, 51 g Vet en 11.9 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 portie van 4 : 240 C, 6.8 g KH, 22.7 g E, 12.8 g Vet en 2.8 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *