
Alle het geheel kookt, zet de vuurtje op een laag pitje en laat het geheel langzaam pruttelen, tot de saus een heel dikke , plakkerige saus / chutney wordt. Laat het iets afkoelen en dien het op met een heerlijk gerechtje, of doe het in een glazen pot, om voor later te gebruiken en bewaren.
P.S : Meestaal gebruik ik deze chutney met bijzondere aangelegenheden net als Kerst of een special diner ;-)
EET SMAKELIJK!!!
Voedingswaarde voor de hele Chutney ( 575 g ) : 776 C, 162.7 g KH, 5.9 g E, 3.2 g Vet en 7.5 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 goed gevuld EL ( 40 g ) : 54 C, 11.3 g KH, 0.4 g E, 0.2 g Vet en 0.5 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *