
Vermeng in een ander kom de gesmolten kokosolie, sojamelk en de citroensap.
Voeg de droge ingrediënten bij de vloeibare ingrediënten en laat alles goed met elkaar door de mixer vermengen.
Giet de cake beslag in een silicone of ingevet bakvorm ( cake of brood vorm ) en bak de cake gedurende 40 - 45 minuten.

Haal de cake uit de bakoven en laat goed afkoelen. Laat alle ingrediënten voor de glazuur in een pan smelten.

Giet de glazuur over de goed afgekoelde cake en laat nu de glazuur ook goed afkoelen.
Snij nu de cake in plakken. Lekker smullen maar ;-) ;-) ;-)
Voedingswaarde voor de hele cake: 2084 C, 438.8 g KH, 27 g E, 118.3 g Vet en 15.5 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 plak van 15 plakken: 139 C, 29.3 g KH, 1.8 g E, 7.9 g Vet en 1 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *