Doe de gekookte bloemkool roosjes met de rest van de ingrediënten in een kom en kneed tot een deeg.
Vorm uit de deeg 6 kleine buns ( broodjes ) en zet deze op een met bakpapier bekleed bakblik.
Laat de buns 15 minuten rusten. Verwarm de bakoven op 160 graden (hetelucht oven). Schuif de bakblik in de bakoven en laat de buns bakken tot zij een mooie goud bruine kleur krijgen. Haal de bakblik uit de oven en laat de buns goed afkoelen.
EET SMAKKELIJK !!!
Voedingswaarde voor de hele recept : 299 C, 27.1 g KH, 31.8 g E, 6.9 g Vet en 16.4 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 Broodje : 49.8 C, 4.5 g KH, 5.3 g E, 1.2 g Vet en 2.7 g Vezel
Let op !!! Als jij Ristmeel gebruikt, verandert zich natuurlijk ook de voedingswaarde, dus bereken het opnieuw !!!
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *