Ik was op de verjaardagsfeest van mijn toen beste vriendin Jessika. Haar moeder had deze suuuuuuuuper lekker salade gemaakt ( wel met normale penne en normale 3,5 % yoghurt gemaakt ) en ik wilde meteen de recept van haar. En sindsdien herinner ik mij elke keer weer aan Jessika en haar moeder en ben onwijs dankbaar, dat ik dank hun deze lekker smaakende salade leerde kennen.


Voeg nu de ananas en de prei toe en roer nog een keer goed door.

Als laatst voeg jij de noodles/pasta erbij en meng het heel voorzichtig met de rest. Ik doe dit het liefst met den handen, omdat dit dan meer Fingerspitzengefühl is :-) :-D


Laat de sla nog iets in de koelkast rusten en iets kouder
worden. Ook de smaken kunnen dan beter hun werk doen. Als de sla goed koud is, kan jij dan opdienen en eventueel nog met iets Nigella zaden decoreren. Eet smakelijk :-)
Voedingswaarde voor de hele sla: 1197 C, 118.9 g KH, 107.1 g E, 37.2 g Vet en 66.1 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 portie/ van 4 porties: 299 C, 29.7 g KH, 26.8 g E, 9.3 g Vet en 16.5 g Vezel
Tip: Ik diende de salade met VEGA "Gehaktballetjes" gemaakt van Tofu. Past heel goed erbij ;-)
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *