Vermeng in een kom de droge ingrediënten en in een ander kom de natte ingrediënten. Doe nu alle ingrediënten in een keukenmachine en laat de deeg goed kneden. Of doe het ouderwets met jouw handen.


Doe de deeg in een kom en laat 10 tot 15 minuten rusten.
Verwarm de bakoven op 175 graden. Bekleed 2 bakblikken met bakpapier. Neem een mandarijn grote stuk deeg en rol deze met een deegroller uit. De doorsnee was bij mij 7 tot 8 cm.
Beleg de deeg met de appelvulling en roll voorzichtig. Zet de rol op de bakblik. Doe deze voorgang tot de hele deeg is verbruikt en alle rolls op de bakblik zijn. Besmeer de rolls in met soja melk ( met hulp van een keuken kwast ).

Zet de bakblikken in de bakoven en laat de rolls 25 - 30 minuten bij 175 graden goud-bruin bakken. Als de baktijd voorbij is, haal de bakblikken uit de oven en laat iets afkoelen. Als de apple rolls goed afgekoeld zijn, kan jij deze met poedersuiker bestrooien. En klaar is een heerlijk dessert :-)
Voedingswaarde voor 24 porties: 3870 C, 659.7 g KH, 86.3 g E, 148.7 g Vet en 9.3 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 porties: 161 C, 27.5 g KH, 3.6 g E, 6.2g Vet en 0.4 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *