
Meng in een ander kom de droge ingrediënten goed door elkaar. Nu kan jij de wortel-yoghurt mengsel met de droge ingrediënten vermengen en met een mixer schuimig en lokker mixen.


Vet een Tulband Bakblik eerst in en doe er iets meel in en laat de meel over de hele bakblik verdelen, indien jij de bakblik heen een heer draait . ( net op de foto )
Giet nu de cake deeg in de bakblik en laat gedurende 40 - 45 minuten in de bakoven bakken.

Als de cake klaar is, haal deze eruit en laat iets afkoelen. Haal de cake uit de bakblik en strooi er poedersuiker erop.
EET SMAKELIJK!!!
Voedingswaarde voor de hele cake : 2708 C, 565.9 g KH, 41.3 g E, 112.9 g Vet en 29.1 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 portie van 20 stuks : 135 C, 28.3 g KH, 2.1 g E, 5.6 g Vet en 1.5 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *