
Giet nu in de leeg geworden silicone vormpjes iets van de donkere chocolade, ongeveer tot de helft van de vakjes en zet de witte choco bonbon erop.



Die andere vakken, als er nog vakken over gebleven zijn, kan jij dan naar believen met de rest van de chocolade vullen, als er nog nog gesmolten chocola is over gebleven. Zet nu de vormpjes in de koelkast en laat minimum een nacht in de koelkast goed vast worden. De volgende dag kan jij dan de bonbons uit de vormpjes uithalen en meteen opeten en ervan smullen. Maar jij kan die bonbons ook in een lucht dichte blikje in de koelkast bewaren. De bonbons zijn goed en lang houdbaar, als zij het natuurlij overleven :-) :-) :-)
Voedingswaarde zonder zaden, pitten, en fruit voor de hele choco bonbons: 1963 C, 127.1 g KH, 7.4 g E, 198.7 g Vet en 0.2 g Vezel
:!: :!: :!: De voedingswaarde verandert natuurlijk met elke ingrediënt, dus bereken de waardes iedere keer op nieuw afhankelijk, welke en hoeveel noten, zaden, pitten, ect.... jij neemt voor de bonbons
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *