

Was en snij de courgette in kleine stukken. Laat deze met de appelpuree en de appelazijn samen in een blender tot een smeuïg mengsel mixen.

Giet nu de natte ingrediënten over de droge ingrediënten erbij en vermeng alles tot een mooie beslag.

Vul de beslag met hulp van een grote lepel in een silicone muffin blik en laat de muffins gedurende 50 minuten in bakoven.
Laat de muffins afkoelen en dien op met een lepeltje Soja Kwark of Chocolade Saus.....Of je kan niet weerstaan als ik, en eet ze nog warm ;-)

EET SMAKELIJK!!!
Voedingswaarde voor het hele muffins : 1738 C, 348.7 g KH, 66 g E, 44.6 g Vet en 20.7 g Vezel,
Voedingswaarde voor 1 muffin van 14 : 124 C, 24.9 g KH, 4.7 g E, 3.2 g Vet en 1.5 g Vezel,
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *