


Verhit in een pan de olijfolie en fruit de grof gehakte ui erin. Voeg de fijngehakte knoflook erbij en fruit even mee. Doe de tomatenpuree erbij en roer alles goed door elkaar. Afsluitend giet jij het water er overheen en kruid het met zout & peper naar smaak. Laat de water even opkoken. Als de water opkookt, zet de deksel op de pan en laat de aubergine op een laag vuurtje nog 5 - 8 minuten langzaam pruttelen.

Zet de vuur uit en roer voor het serveren nog een keer goed door. Eet smakelijk :-)
Voedingswaarde voor de hele gerecht: 273 C, 44.6 g KH, 8 g E, 10.2 g Vet en 18.8 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 portie van 4 porties: 68 C, 12 g KH, 2 g E, 2.6 g Vet en 4.7 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *