Los de Agar Agar met de 150 ml Water in een pan.
Giet de mengsel uit de blender mee in de Agar Agar, roer alles goed door en breng aan de kook.
De kaas beslag moet goed 2 minuten koken. Blijf de gehele tijd roeren, daarmee de kaas beslag niet verbrand. De consistent van de beslag word wel dikker.
Als de kaas goed dik is geworden, zet je de vuur uit en laat het geheel even kort afkoelen. Doe het ernaar in een bak en laat 4 - 8 uurtjes in de koelkast afkoelen. Of je neemt een silicone bak, of je neem een kom en doet er folie in. Nu kan jij de kaas voorzichtig uit de vorm nemen en in plakken snijden en heerlijk ervan smullen :-)

EET SMAKELIJK!!!
Voedingswaarde voor de hele Kaas ( 350 g ) : 710 C, 57.6 g KH, 20.6 g E, 44.2 g Vet en 6.2 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 dun plakje ( 20 g ) : 41 C, 3.3 g KH, 1.2 g E, 2.5 g Vet en 0.4 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *