
Was de radijs en snij in heel fijne plakken. Snij de komkommer doormidden en verwijder de pitten. Hiernaar snij ervan vinger lange dunne repen. Snij de avocado in kleine blokjes. Knip de nori bladen in heel fijne repen net als op de foto.


Doe de rijs met alle ingrediënten in een kom. Maak nu de dressing, indien jij alle ingrediënten goed met elkaar opklopt. Giet deze over de rijst mengsel en roer voorzichtig goed door, tot de hele mengsel met de dressing goed vermengd is. Stel even nog in de koelkast en laat 1/2 uur rusten. Eet smakelijk :-)
Voedingswaarde voor de hele salade: 811 C, 114.8 g KH, 20.6 g E, 29.6 g Vet en 6 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 portie: 405.5 C, 57.4 g KH, 10.3 g E, 14.8 g Vet en 3 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *