
Doe de bakblik in de bakoven en laat 45 - 55 minuten in de bakoven, afhankelijk hoe klef jij hem wil hebben. Hoe korter de koek in de oven blijft , hoe meer die klef wordt. Ik laat hem 55 minuten, omdat ik de koek graag stevig wil hebben. Laat de koek afkoelen, snij deze in plakken en bewaar in een doosje in de koelkast. Ik kan helaas niet zeggen, hoe lang deze houdbaar is, bij ons gaan de 12 plakken binnen 2 -3 dagen op ;-)
Voedingswaarde voor de hele cake: 1686 C, 342.3 KH, 43.6 g E, 17.7 g Vet en 2.5 Vezel
Voedingswaarde voor 1 plak van 12 plakken: 140.5 C, 28.5 KH, 3.6 g E, 1.5 g Vet en 0.2 Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *