

Snij de ui en de knoflook in kleine blokjes. Verwarm in een pan de olijfolie en roerbak de ui erin. Als de ui iets aan kleur verandert is, voeg de "gehakt" en de knoflook erbij en roerbak verder.

Naar ca. 5 minuten voeg de tomatensaus, de tomatenpuree en de kruiden ertoe en roerbak alles goed door elkaar. Giet nu de water erbij, zet de deksel op de pan en laat de gehakt zo 10 minuutjes op zacht vuur langzaam pruttelen, tot die saus goed dik is geworden.

Bereid in de tussentijd de Soya Bean Noodles, of de spaghetti naar de bereidingswijze op de verpakking. Voor de soja spaghetti laat jij in een pan iets zoutwater koken. Doe de inhoud van de verpakking in het kokende water en roer kort om. Laat de soja spaghetti gedurende 7 - 10 minuten koken. Als de tijd om is en de spaghetti gar is, giet de spaghetti in een vergiet af en laat goed uitlekken. Doe de spaghetti terug in de pan en hou het warm.

Snij even een bosui in ringetjes, en pluk een paar bladen peterselie. Doe nu iets spaghetti op een bord of in een kom en giet er van de bolognese eroverheen. Garneer met de peterselie en de bosuitjes.
EET SMAKELIJK !!!
Voedingswaarde voor het hele gerecht : 1168 C, 101.2 g KH, 98.5 g E, 42.5 g Vet en 65.6 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 portie van 4 : 292 C, 25.3 g KH, 24.6 g E, 10.6 g Vet en 16.4 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *