


Als de ui iets glazig is geworden, voeg de Tofu erbij, indien jij dat met jouw vingers over de pan kruimelt.
Laat de Tofu goed bruin worden en voeg dan de rest van de ingrediënten. Blijf zo lange roeren, tot de tomaten iets geslonken zijn.

Dien de Scrambled Tofu "Eggs" warm op met iets broccoli kiemen, iets brood, of gewoon met komkommer plakken ( als jij calorieën en KH wil besparen ;-) )

Voedingswaarde: 267 C, 15.2 g KH, 17.3 g E, 15.6 g Vet en 2.8 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *