




Giet de mengsel in een kom en voeg de gepofte rijst en de eiwit-poeder erbij en kneed alles tot een deeg.


Roll nu van de deeg walnoot grote balletjes. Als alle balletjes gedraaid zijn, zet op zij
en smelt de chocolade au bain-marie. Bereid een blik met bakpapier, om dalijk de balletjes erop te plaatsen.
Als de chocolade gesmolten is, dep de balletjes een bij een in de chocolade en zet de balletjes op de bakpapier, om erop te rusten en om de chocolade uit te koelen.


Nu kan jij de balletjes in een voorraad doos in de koelkast bewaren. ( Als je lang genoeg kan weerstaan, zijn de balletjes ca. 1 week in de koelkast houdbaar )
EET SMAKKELIJK !!!
Voedingswaarde voor de hele recept : 1082 C, 77.6 KH, 33 g E, 71 g Vet, 13.4 g Vezel en 43.6 g Suikers
Voedigswaarde voor 1 pink-pop balletje : 90 C, 6.5 g KH, 2.8 g E, 5.9 g Vet, 1.1 g Vezels en 3.6 g Suikers
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *