

Proef de deeg naar zijn smaak, als die nog niet zoet genoeg is, voeg er nog extra stroop erbij.De deeg naar wens vormen.
Jij kan in een lange, ronde, of vierkante silicon vorm vullen. Naar dat jij de chocolade au bain-marie gesmolten hebt, giet deze over de deeg en zet de deeg in de koelkast, en laat goed afkoelen.
Nu kan jij de deeg naar wens in repen snijden, of groot, of klein.... eet smakelijk :-)
Voedingswaarde voor de hele recept = 36 stuks: 2952 C, 23.2 g KH, 88.2 g E, 189.4 g Vet en 41 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 bar: 82 C, 6.6 g KH, 2.5 g E, 5.3 g Vet en 1.1 g Vezels
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *