
Was de Rammenas goed af, omdat de schil bij dit gerecht eraan blijft. Snij deze net als frietjes en leg opzij.
Snij de bosui in ringen. Hak de knoflook, de gember en de chilli peper heel fijn. Verwarm in een pan de kokosolie en fruit de bosui erin. Voeg nu de pulled soja, de knoflook, de gember en de chilli peper, de gemalen Koriander erbij en laat deze mee fruiten, tot de Soja een mooie bruine kleur heeft.



Voeg nu de Rammenas erbij. Vermeng nu alles met de tamari saus, de dadelstroop en de water. Roer alles goed door met elkaar, en laat het geheel 15 - 20 minuten op een laag vuurtje pruttelen.


Als het gerecht klaar is, serveer het met gekookte witte of bruine rijst of met gekookt quinoa of met rijst noodles..... Decoreer met verse Koriander en Bieslook ;-) of met Zwarte Sesam :-)




EET SMAKKELIJK !!!
Voedingswaarde voor de hele gerecht : 568 C, 49.6 KH, 45.7 g E, 18 g Vet en 9.8 Vezel
Voedingswaarde voor 1 portie : 284 C, 24.8 KH, 22.9 g E, 9 g Vet en 4.9 Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *