

Giet de banaan massa in een kom en voeg de rest van de ingrediënten erbij en vermeng deze tot een egaal massa.

Bekleed een bakblik met bakpapier en verdeel de massa met hulp van een pannenlikker heel dun erop. ( zo dun of dik, als jij wilt natuurlijk )
Bak het geheel gedurende 25 - 30 minuten. De deeg maag niet te droog worden ( niet koekjes achtig ) het mag nog minimaal klef zijn. Als het klar is, haal de bakblik uit de oven en laat goed afkoelen. Maar snij alvast met een hulp van een pizza cutter so veel repen, als jij wilt. Ik heb er 18 kleine van gemaakt.
EET SMAKKELIJK !!!
Voedingswaarde voor de hele recept : 1127 C, 109.9 g KH, 66.3 g E, 47.1 g Vet en 24.2 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 van 18 : 62.6 C, 6.1 g KH, 3.7 g E, 2.6 g Vet en 1.3 g Vezel
P.S.: Als jij de repen in meer of minder stukken snijd, dan bereken opnieuw de voedingswaarde voor een reep !!!
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *