

Giet de overtollige water van de "gehakt" goed af. Verhit in een pan de olijfolie en roerbak hierin de gehakt. Roer af en toe door, daarmee de gehakt overall goed kan bakken. Roerbak het zolang, tot de gehakt een mooie bruine kleur krijgt. Voeg nu de tomaten erbij en roerbak deze mee.


Als de gehakt een mooie bruine kleur heeft gekregen kan jij nu de prei erbij voegen en paar minuten mee roerbakken. Naar ca. 5 minuten kan jij de groentebouillon , zout & peper en water toevoegen. Roer nog een keer alles goed door, zet een deksel op de pannetje en laat het geheel op een laag vuurtje gedurende 20 - 25 minuten pruttelen.

Nu kan jij dat gerecht als hoofdgerecht of als bijgerecht met rijst opdienen.
EET SMAKELIJK!!!
Voedingswaarde voor de hele gerecht: 550 C, 28.5 g KH, 43.8 g E, 24.1 g Vet en 20 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 Portie van 4 : 138 C, 7.1 g KH, 11 g E, 6 g Vet en 5 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *