Leeg op een plank eerst vershoudfolie en dan de dunne plakken overlappend naast elkaar, afwillend in de kleur. Deze stap valt weg, als jij maar een courgette neemt.
Besmeer nu de plakken met de spread.
Bestrooi aardig met Zout & Peper naar smaak. Leg de rode biet kiemen op de onderste gedeelte
en rol het met de hulp van de folie net als een wrap in.
Nu herhaal je deze stappen, om nog een courgette wrap te maken. Doe de "Wraps" afgedekt met vershoudfolie in de koelkast en laat tot het serveren opstijven en koud staan. Haal nu de "wraps" uit de koelkast en snij of door tweeën of door drieën, afhankelijk hoeveel porties jij ervan wilt maken.
Er blijft natuurlijk iets van de courgette over, hiermee kan jij altijd nog bijvoorbeeld een courgette soep van maken of de volgende dag een ontbijt uit mijn slimmen "rest" recepten ;-)
Ik heb voor deze twee "wraps" ongeveer 300 g Courgette gebruikt.
Voedingswaarde voor 2 cannelloni compleet: 181 C, 10.2 g KH, 9.5 g E, 53 g Vet en 5.8 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *