

Snij de ui in ringen en laat het in een pan in de kokosolie fruiten. Doe de water in de pan en voeg de groente bouillon erbij en laat even kort opkoken. Giet nu de ui-bouillion over de pastinaak. Doe nog Edelgist Vlokken erover. Doe nu de ovenschaal eerst met alufolie bedekt voor 20 minuten in de bakoven. Verwijder naar 20 minuten de alufolie en laat voor verdere 20 minuten gratineren. En klaar is de pastinaak, geniet maar lekker :-)
Voedingswaarde: 420 C, 65.7 g KH, 7.4 g E, 10.6 g Vet en 18.9 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *