



Verhit in een pan de olijfolie en fruit de ui iets erin. Voeg iets later de wortel, de paddestoelen en de kastanje erbij en fruit alles goed, tot deze een mooie bruine kleur krijgen.


Geef de knoflook nu erbij en laat deze even ook mee fruiten. Blus het geheel af met de wijn, de soja saus en dadel stroop.

Voeg nu de bouillon blokje, de water, Zout & Peper, kruiden, de vegabin toe, roer goed door en laat even koken.

Draai het vuurtje op een laag pitje, zet de deksel op de pan en laat de Ragout gedurende 20 - 30 minuten heel zacht pruttelen. Dien dit gerecht als bijgerecht ;-) het past heerlijk bij rijst, pasta, puree.
EET SMAKKELIJK !!!
Voedingswaarde voor de hele Ragout: 828 C, 136.8 g KH, 15.2 g E, 11.5 g Vet en 6.1 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 portie: 207 C, 34.2 g KH, 3.8 g E, 2.9 g Vet en 1.5 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *