


Bekleed een bakblik met bakpapier. Verwarm de bakoven op 175 graden ( hetelucht oven ). Vorm uit de deeg walnoot grote balletjes en druk deze met de handpalmen plat. Zet de koekjes op de bakblik, tot alle deeg is verwerkt. Bak de koekjes gedurende 15 - 20 minuten.

Hal de bakblik uit de oven en laat de koekjes goed afkoelen. Smelt de chocolade au bain-marie
Besprenkel de afgekoelde koekjes nu met zoveel chocolade, hoeveel jij wil. Ik heb heel fijne chocolade sliertjes gedaan, maar jij kan ook de helft met chocolade besmeren ;-) The sky is the limit :-)
EET SMAKKELIJK !!!
Voedingswaarde voor de hele recept : 3007 C, 363.8 g KH, 31.7 g E, 186.5 g Vet en 24.8 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 Müsli Koekje van 40 stuks : 75 C, 9.1 g KH, 0.8 g E, 4.7 g Vet en 0.6 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *