Snij de ui grove stukken.
Was de lupinen-crunch en laat het goed uitlekken. Verwarm de olijfolie in een pan en fruit de ui en de kruiden erin.
Voeg de bonen en de lupine-crunch erbij en bak het even 1 minuut mee.
Giet de kokosmelk erover heen en roer goed door elkaar en laat even opkoken.
Zet de vuur op een laag pitje en laat pan met de deksel erop nog 15 - 20 zacht pruttelen.
Als de hele vocht is opgenomen, is de lupine-bonen-curry klaar, om geserveerd te worden. Eet smakelijk :-) !!!
Voedingswaarde voor de hele curry : 424C, 42.9 g KH, 16.5g E, 19.5 g Vet, 14.5 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *