Vermeng in een andere kom de havermout met de lijnzaad, de kaneel, de vanille extract en de cacao nibs met elkaar.
Voeg nu de banaan-mengsel ertoe en roer goed door elkaar.
Doe de deeg in een met bakpapier bekleed ovenschaal en bak 25 - 30 minuten, tot de deeg goud-bruin in geworden.

Laat de "cake" goed afkoelen en snij er zoveel repen, als jij wilt. Ik heb er 12 repen van gemaakt :-)
Voedingswaarde voor 1 portie van 12: 92 C, 5.9 g KH, 3.1 g E, 9.4 g Vet en 0.9 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *