
Vermeng in een ander kom de droge ingrediënten ( zonder de kruiden, de suiker en noten ).

Roer de dadel-melk-mix goed door en giet het over de droge ingrediënten. Kneed nu een mooie deeg ervan.

Verhit de bakoven op 180 graden ( hete lucht oven ) en bekleed een bakblik met bakpapier. Draai nu uit de deeg kleine balletjes of naar smaak grote. Leg deze op de bakpapier.
Strooi eerst de speculaas kruiden over de balletjes en dan de poedersuiker erover heen.
Neem de pistache noten en druk deze voorzichtig een bij een in de balletjes. Bak de balletjes nu gedurende 15 - 20 minuten in de bakoven. Hal de bakblik uit de oven en laat de balletjes goed afkoelen.
Geniet de balletjes met een heerlijk mok thee of koffie, cappuccino, chokomelk..... ;-)
EET SMAKKELIJK !!!
Voedingswaarde voor de hele recept : 1806 C, 222.8 KH, 140.9 g E, 39.5 g Vet en 26.4 Vezel
Voedingswaarde voor 1 Bite van 75 stuks : 24 C, 3 KH, 1.9 g E, 0.5 g Vet en 0.4 Vezel
Voedingswaarde voor 1 Bite van 32 stuks : 56 C, 7 KH, 4.4 g E, 1.2 g Vet en 0.8 Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *