Als de mango goed ingeweekt is, haal deze uit de water, maar giet de water niet weg. Doe alle ingrediënten voor de bodem in een keukenmachine of blender en mix goed. Voeg event. iets van de week water van de mango ertoe.
Doe deze mengsel in een vierkante schaaltje, die jij ervoor al met vershoudfolie bedekt had. Zo kan de cake later beter uit de vorm eruit gehaald worden. Zet de schaal nu even in de koolkast, tot jij de framboos creme voorbereid. Doe hiervoor de ingeweekte en uitgelekte Cashew Noten met de rest van de ingrediënten in een blender of keukenmachine en laat tot een egaal glad mengsel mixen.
Haal de schaal met de bodem uit de koelkast en schep de framboos creme erover en maak een glad overvlakte. Doe nu de cake voor min. 2 uur in de diepvries. Over nacht is nog beter. Haal de cake minimaal 30 tot 45 minuten voor het serveren uit de diepvries en serveer met fruit of noten...Smullen maar ;-)
Voedingswaarde voor 6 stukken: 2372 C, 129.2 KH, 40.5 E, 189.2 g Vet en 8.3 Vezel
Voedingswaarde voor 1 stuk: 395 C, 21.5 g KH, 6.8 g E, 31.5 g Vet en 1.4 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *