Schil de koolrabi en snij in 2 helften. Maak er flinter dunne plakken. ( Ik neem altijd een kaasschaaf ter hulp ) en doe deze in een kom.


Voeg de helft van de amandelschaafsel, olijfolie, citroensap, zout & peper toe en meng alles goed door elkaar.
Nu kan jij de salade naar believen op een board opmaken en met de andere helft van de amandelschaafsel decoreren. Wees creatief, het ook eet mee ;-)
Voedingswaarde zonder aardbeien: 285 C, 27.2 g KH, 10 g E, 17.5 g Vet en 19 g Vezel
Tip: Deze portie is voor 2 personen als salade en bijgerecht, maar kan jij deze ook als hoofdgerecht eten in de middag als lunch ;-)
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *