

Doe de dadels in op een bord en zet deze in de vriezer en laat goed een halve uur rusten.
Smelt de chocolade au bain-marie met de kokosolie en hak de noten naar smaak fijn en bereid de decoratie voor, daarmee je dalijk snel alles ter hand hebt.
Haal de dadels uit de friezer en dep deze een bij een in de chocolade, zodat deze rondom met chocolade bedekt is. Plaats de dadels op een met bakpapier bekleed bord of plankje. Decoreer snel naar smaak, anders stokt de chocolade en de decoratie blijft niet op de chocolade plakken.
Doe echt dadel voor dadel werken ;-) Ik spreek uit ervaring Als alle dadels klaar zijn met de decoratie, zet dan je bord op plankje in de koelkast en laat zeker een paar uur goed afkoelen en dan kan je heerlijk ervan genieten :-)

EET SMAKKELIJK !!!
Voedingswaarde voor alle dadels samen : 1711 C, 219.6 KH, 22.7 g E, 85.6 g Vet, 21 g Vezel en 196.6 g Suikers
Voedingswaarde voor 1 Dadel gemiddeld : 114 C, 14.6 g KH, 1.5 g E, 5,7 g Vet, 1,4 g Vezels en 13 g Suikers
P.S.: Schrik niet van de hoeveelheid "suikers" !!! Dit zijn grotendeels natuurlijke suiker uit de dadel zelf ;-)
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *