Roer de mengsel in de helft van de baktijd, dus naar 12 minuten, nog een keer goed door, daarmee alles egal bruin en knapperig wordt. Haal de bakblik uit de oven en laat goed afkoelen. Als de granola is afgekoeld voeg de cacanibs erbij en roer nog een keer goed door.
Nu kan jij de granol in een glazen luchtdichte pot vullen en lange bewaren :-)
Voedingswaarde voor 380 g: 1795 C, 188.1 g KH, 47.8 g E, 97 g Vet en 28 g Vezels
Voedingswaarde voor 1 portie van 3 EL= 40g: 186 C, 20 g KH, 5 g E, 10.2 g Vet en 3 g Vezels
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *