
Voeg nu de olie en de plantaardige soja drink erbij en mix alles tot een glad beslag.

Giet nu 2/3 van de cake beslag in een goed ingevet bakblik ( kastenvorm ) of in een silicone bakvorm. Bewaar 1/3 van de beslag over in de kom.

Geef nu de cacao bij de resterende beslag en mix tot een mooie chocolade beslag. Giet deze nu op de witte beslag in de bakblik.

Neem nu een sate prikker of een vork en roer de cacao beslag vorsichtig spiraal achtig en geef een marmer effect.

Zet de bakblik in de midden van het oven en bak de cake gedurende 50 - 55 minuten op 160 graden ( hete lucht ). Als de cake klaar is, haal het uit de oven en laat goed afkoelen. Nu kan jij de cace met poedersuiker decoreren.

EET SMAKELIJK!!!
Voedingswaarde voor de hele marmercake : 2328 C, 579.9 g KH, 15.4 g E, 133.3 g Vet en 11.8 g Vezel, 0.91 g Suiker
Voedingswaarde voor 1 plak van 16 stuks : 146 C, 36.2 g KH, 1 g E, 8.3 g Vet en 0.7 g Vezel, 0.01 g Suiker
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *