Voeg nu de wortelrasp erbij en mix nog een keer goed door elkaar. Nu is de deeg klaar, om in de silicone muffin vormpjes te vullen. In een vormpje is een goed gevulde EL voldoende.
Bak de muffins nu ca. 40 tot 45 minuten. Als de muffin klaar zijn, haal deze uit de bakoven en laat die muffins, met een keuken doek afgedekt, afkoelen.
Laat de chocolade au bain-marie smelten en giet deze over de muffins.
Voedingswaarde voor 18 muffins: 2055 C, 235.8 KH, 46.5 E, 120.6 g Vet en 12.7 g Vezels
Voedingswaarde voor 1 Muffin: 114 C, 13.1 g KH, 2.6 g E, 6.7 g Vet en 0.7 g Vezels
Tip: ik heb hier oo de foto's de dubbel menge aan muffins gemaakt voor een traktatie, maar is het ook handig, de dubbel portie te maken en de muffins, enkel ingepakt in alufolie, in de diepvries te bewaren. Zo is er altijd een gebak in huis voor onverwachte gasten of voor ontbijt.
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *