


Doe de mengsel in een kom en voeg de cacao nibs en kokosrasp erbij. Vermeng alles goed met elkaar. Schep de deeg in een silicone vorm of in een met bakpapier bekleed ovenschaal. ( Mijn bakvorm is 23 cm x 23 cm ) Doe de bakvorm in de bakoven en laat 40 minuten bakken. Haal de Brownie uit de bakoven en laat op een rooster nog in de vorm goed afkoelen. Als de Brownie goed is afgekoeld, haal het uit de vorm en snij in zoveel stukken, hoeveel jij wilt. Ik maakte er 16 stukjes van. Lekker smullen :-)
Voedingswaarde voor 16 stukken: 2147 C, 179 g KH, 41.1 g E, 135.6 g Vet en 33.5 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 Brownie: 134.2 C, 11.2 g KH, 2.6 g E, 8.5 g Vet en 2.1 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *