


Snij de puntpaprika in repen. Verhit in een pan de olijfolie, voeg de tofu blokjes en de muntpaprika erbij en roerbak goed door. Naar ca. 5 minuten kan jij de prei erbij voegen en goed mee roerbakken
Voeg de chili peper erbij en braad mee.
Voeg nu de broccoli erbij en overgiet het geheel met de kokosmelk en de water. Breng op smaak met de kruiden, zout en peper. Roer even alles goed door elkaar.


Laat alles even opkoken. Last but not least kommen nu de kikkererwten erbij. Roer alles goed door en laat het geheel in de pan op een laag vuurtje met de deksel erop gedurende 15 - 20 minuten pruttelen.


De curry is klaar. Jij kan deze als hoofdgerecht met een stukje brood eten of met rijst of quinoa als bijgerecht opdienen.
EET SMAKKELIJK !!!
Voedingswaarde voor de hele curry : 1152 C, 80.1 g KH, 58.4 g E, 63.3 g Vet en 34.4 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 portie van 4 : 288 C, 20 g KH, 14.6 g E, 15.8 g Vet en 8.6 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *